Voihan flunssa ja kurkkukipu. Perus syksy, vähän väliä kipeenä. Ja turhauttavaa olla edelleen yhtenä kappaleena täällä. :D

 

Mutta tänään ei saa flunssa häiritä, meinattiin lähteä vielä miehen kanssa viettämään iltaa ulos todennäköisesti viimeistä kertaa ennen pikkuisen syntymää. Mennään jonnekin syömään hyvin ja jos vointi sallii, niin vois käydä leffassakin. Muuten tässä tämä viikko mennytkin enemmän ja vähemmän kotona ollessa ja lepäillessä. Onneksi tuo karvakuono pakottaa sentään ulkoilemaan päivittäin, ettei ihan jumitu vaan kattelemaan telkkaria ja sarjoja koko päiväksi sohvan pohjalle. Vaikka oonkin nyt taas jäänyt pahemman kerran koukkuun Walking Deadiin. Viides kausi kohta loppu, mistä ihmeestä löydän kuudennen?! Seittemäs menossa tv:ssä, mutta kun pitäis tuo kuudes nähdä vielä tässä välissä... Pitää alkaa sitä metsästämään jostain!

 

Eipä tässä kyllä mitään ihmeellistä asiaa tai muuta ollut, mutta tulipahan jotain raapustettua tännekin. :) Jotain mistä haluaisitte lukea? Kommenttia alle jos tulee mieleen jotain :)