Ollaan poikaystäväni kanssa siis etsimässä ensimmäistä yhteistä kotia toiselta paikkakunnalta, poikaystäväni kotipaikkakunnalta. Minulle siis todella suuri muutos, kun olen aina asunut täällä pienehkössä kaupungissa. Tietää mistä löytää mitäkin ja miten pääsee helpoiten minnekin. Sitten olenkin yhtäkkiä suuressa kaupungissa, perhe toisella paikkakunnalla, suurin osa ystävistä toisella paikkakunnalla. Tämä muutos tulee kyllä itselleni tarpeeseen, sitä en kiellä. Ja onhan siellä paremmat työllistymismahdollisuudetkin nyt kun valmistun loppuvuodesta lähihoitajaksi.

 

Ollaan muutamia asuntohakemuksia jo laitettukin menemään. Nyt vain jännitetään, kuinka käy. Tuleeko yhteydenottoja juuri näistä tietyistä asunnoista, joista eniten oltaisi kiinnostuneita. Vai joudutaanko aluksi tyytymään johonkin ei-niin-miellyttävään vaihtoehtoon. Eletään siis jänniä aikoja, se täytyy myöntää!

 

Mutta pidetään peukkuja sille, että meillä kävisi todella hyvä tuuri ja saataisi se meidän unelmien asunto, josta tehdä se ensimmäinen yhteinen koti rakkaan kanssa.