Joulu tuli ja meni ja vuosikin on ehtinyt vaihtua. Ite olin pitkään flunssassa ja vointi ollut vähän mitä on. Nyt alkaa olla vihdoinkin täysin terve, eihän siihen mennytkään kuin melkein kuukausi.

Mitään uuden vuoden lupauksia en tosiaankaan tehnyt, itseni tuntien ne lupaukset tulisi pitämään vain sen hetken. Joten parempi näin! :D Vuosi on lähtenyt käyntiin ihan mukavasti. Töitä tullut paljon tehtyä, oli tuossa ensimmäiset yövuorotkin jo. 5 yötä tuli valvottua, yllätyin ihan itsekin, että jaksoin oikeasti ihan hyvin ne valvoa! Ei tehnyt kovin tiukkaa missään välissä, kun sain päivällä sitten kuitenkin myös nukuttua. Nyt oon viettänyt muutaman vapaapäivän ja huomenna iltapäivällä taas muutamaksi tunniksi töihin. Tiedossa hassun lyhyt vuoro, meen vasta klo 15 töihin. Siinähän ehtii aamupäivästä tekemään myös vaikka mitä, jos vaan saan itseni ajoissa hereille.

Njaah, ei mulla kai tosiaan mitään ihmeellistä asiaa ollut. Halusin vähän tulla päivittelemään tätäkin välillä, ihan vaan tälläsellä diipadaapaalla. Yritän nyt jatkossa olla taas vähän aktiivisempi täälläkin! Itseasiassa tänään vasta avasin koko koneen ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella... :D