On taas vierähtänyt aikaa siitä, kun viimeksi täällä kerennyt käydä näpyttelemässä yhtään mitään.

Ollaan nyt siis vihdoinkin muutettu ja asuttukin parisen viikkoa uudessa kodissa. Oli aluksi vain netin kanssa ongelmia, joten siitäkin syystä jäänyt blogi vähemmälle. Eikä siinä viimeisten viikkojen aikana vanhassa kodissa edes oikeasti kerennytkään keskittymään mihinkään muuhun kuin muuttojuttuihin. Mutta nyt:

Ollaan kotiuduttu molemmat, mulla oli aluksi vähän hankaluuksia, mutta nyt alkaa nekin olla selätetty. Oli vain niin iso muutos muuttaa oikeasti niin paljon isompaan kaupunkiin. Ja kaikenlisäksi koko perhe ja ystävät jäi sinne. Huomenna oon menossa heitä moikkaamaan.

Uusi koti on ihana. Täydellinen. Kaikki paitsi meidän uuni. Kerettiin käyttää sitä kaksi kertaa, jonka jälkeen se ei olekaan päälle mennyt. Meille luvattiin korjaus/uusi uuni tällä viikolla, mutta vähän heikolta näyttää. Eihän tässä, heti kun uuni hajos niin mun alkoi tekemään mieli makaronilaatikkoa, joulutorttuja, pannaria... Kaikkea mitä täytyisi uunissa valmistaa! Niin perus... :D

Odotellaan vielä uutta tv-tasoa, sohvapöytää ja yöpöytiä. Ollaan ne jo tilattu, mutta toimituksessa yllättäen kestää. Matot täytyy myös uusia, mutta kaikki ajallaan. Parit taulut täytyy myös saada vielä seinälle laitettua jossain vaiheessa.

Eipä kai tässä tällä kertaa mitään sen kummempia, mä lähden koittamaan jos saisin syötyä jotain. Viettelen tänään sairaslomapäivää ja tuntuu, että seinät kaatuu jo päälle.